Image Alt

Sponsorer

Ryen AS Eiendom

En støttespiller

En attraktiv by handler om mer enn selve handelen. Ryen As Eiendom ønsker å bidra til å at Fredrikstad sentrum skal være mer enn kun eiendom. Et rikt kulturliv, sport og andre sosiale aktiviteter er med på å skape gode bo- og bymiljøer, og derfor gir Ryen As Eiendom støtte til ulike formål hvert eneste år. Fredrikstad sentrum har stor betydning for folks identitet og tilhørighet. Samtidig er sentrum gjerne en viktig møteplass for befolkningen. Her skal vi møtes, handle, spise og drikke. Vi skal heie på FFK som sparker fotball for byen vår og vi skal heie på håndballjentene som hevder seg i toppen av eliteserien i Norge, vi heier på deg som vil få til noe, uansett om du kun sparker fotball for kompisen gjør det, slipper inn 15 baller i en kamp, eller en dag skal bli best i verden. Vi skal frem-snakke kulturtilbudene og vil at eventer som skaper byliv lykkes.

Under kan du se noen av de ulike formålene vi støtter.

Ryen Eiendom

KREFTFORENINGEN

Mange mødre, fedre, besteforeldre, barn, venner og kolleger har fått flere morgendager takket være forskningen. Dette er verdifull tid for de som ellers hadde fått alt for lite. Enda flere skal overleve kreft. Kreftforeningen skal finne bedre, mer skånsomme behandlingsmetoder og vi ønsker å støtte Kreftforeningen slik at de kan  ta vare på de som er rammet på best mulig måte.

spons_fbk

FBK

Det er mange måter å støtte idretten på, og vi samarbeider med håndballklubben i form av leilighet  byen.

FBK =  fordi de beste, inspirerer alle som vil bli bedre til noe – både i og utenfor banen.

Les mer om FBK

spons_trosvik

Kråkerøy og Trosvik

Vi heier på deg som vil få til noe, uansett om du kun sparker fotball for kompisen gjør det, slipper inn 15 baller i en kamp, eller en dag skal bli best i verden.

frstad_naeringsforening_logo_rgb_72dpi_500px

Fredrikstad Næringsforening

Ryen As Eiendom har tatt et valg om å støtte en sentrumsleder ved å ta del i gårdeiersamarbeidet opprettet av Fredrikstad Næringsforening. Sentrumslederen er en viktig ressurs og koordinator for byutviklingen. I tillegg er deltar vi med midler til belysningsprosjekt, og andre byutviklingstiltak som sentrumsleder foreslår.

Glommafestivalen sponses av Ryen Eiendom

Glommafestivalen

Fest skaper folk! Det å samles til fest er en del av livets, og byens, naturlige kretsløp.

En by med et rikt kulturliv er et godt sted å bo, derfor støtter Ryen Eiendom kulturen.

Les mer om Glommafestivalen

spons_ffk

FFK

«Byens historie og stolthet preger oss fra Fredrikstad. Når byen er pyntet til fotballfest, og det er folk i rødt og hvitt overalt, når det henger FFK-flagg i både butikker, serveringssteder og i sentrumsgatene, da bindes både fotball og by sammen. Det er ikke fotballen som skaper Fredrikstads «byidentitet». Men det er ingenting som symboliserer identiteten vår så sterkt som fotballen. I Norges mest attraktive by ønsker vi et fotballag som kjemper i toppen, og i Ryen AS Eiendom ønsker vi å støtte klubben på veien dit.» Les mer om FFK

StjernenHockeyLogo2

Stjernen Hockey

Etter snart 60 år som hockeyklubb skaper fortsatt Stjernen hockeyglede i Fredrikstad. De ønsker å være en klubb man med stolthet kan assosiere seg med, og det gjør vi også.  Gjennom engasjement, prestasjoner, opplevelser, samhold og idrettsglede, ønsker Stjernen å gjøre Fredrikstad til et bedre sted å bo. Klikk her for mer informasjon om klubben.