Image Alt

Lokaler til leie

Se våre

Lokaler til leie

Vi har mange spennende eiendommer i Fredrikstad sentrum som kan brukes til ulike  formål.
Ta en titt på eiendommene som er til leie under.

torvet4

Torvet 5/7

Som adressen tilsier ligger dette bygget på torvet som omtales som Fredrikstads storstue. Torget er en kulturarena og markedsplass, men også et hverdagstorg og sted for uformelle møter

Storgt. 15

Storgt. 15

Klassisk vakker bygård over 4 etasjer. Restaurant og serveringssted i første etasje på bryggepromenaden, kontorlokaler på plan 2 – 4. Sentralt beliggende ved Fisketorget og gangbroa til Kråkerøy.

storgata 10

Storgt. 10

Storgaten 10 har en meget attraktiv beliggenhet rett ved Blomstertorvet med grøntområde og utsikt over elven. Storgata er en levende gate og har den siste tiden gjennomgått en spennendende utvikling.

Stortorvet 4 – 8

Som adressen tilsier ligger dette bygget på torvet som omtales som Fredrikstads storstue. Torget er en kulturarena og markedsplass, men også et hverdagstorg og sted for uformelle møter.  Eiendommen har en unik blanding av plank malt i en fargepalett som refererer til Fredrikstads historie som Plankebyen, og teglstein.

Agentgt

Agentgt. 2

Agentgaten 2. ligger i et spennende strøk lokalisert midt i Fredrikstad sentrum – mellom byens handlegate og bryggepromenaden.

Lykkeberg næringseiendom

Lykkeberg Næringseiendom

Moderne næringsbygg med strategisk god beliggenhet i Fredrikstad sentrum, nærmeste nabo til Quality Hotel Fredrikstad.

Leietakerhåndbok

LEIETAKERHÅNDBOK

I denne leietakerhåndboken finner dere praktisk informasjon rundt leieforholdet og kontaktinformasjon. Hva bør du vite når du skal leie lokale? Vi har laget en håndbok til deg med regler, tips og råd for best avtale.